Thisted VFs styrkeløftere afsluttede den officielle sæson på bedste vis da årets divisionsturnering i weekenden fandt sin afslutning i Horsens.

Thisted deltog med et seniorhold og et juniorhold i klassisk trekamp.
Juniorholdet, bestående af Julie Myrup Nielsen med 117,5 kg i squat, Benjamin Falgrenn Andersen med 122,5 kg i Bænkpres og Christian Eriksen med 170 kg i dødløft satte alle PR i deres discipliner og vandt overraskende DM guldet for hold.
Det er første gang, at TVF vinder DM.

Seniorholdet som bestod af Tobias Kokholm med 200 kg i squat. Kristinn Arnason med 115 kg i bænkpres og Patryk Bolek med 275 kg i dødløft leverede ligeledes en overraskende flot præstation da de vandt sølv, efter de nye danske mestre fra Tårnby. Overaskende især fordi Thisted holdet på forhånd måtte se bort fra to af de løftere som sidste år sikrede TVF DM titlen, Matti Christensen som var til EM og Marcus Boesen som studerer i USA .

Næste gang styrkeløfterne igen skal i konkurrence bliver sidst i januar når divisionsturneringens første runde indleder sæsonen.


10
sep 2020

Invitation til Temaaften/Workshop i mentaltræning

Thisted Vægttrænings Forening, i samarbejde med Thisted kommunes Eliteidrætsråd, inviterer, i lyset af det seneste halve års voldsomme udfordringer for bl.a. idrætsudøvere, til Temaaften/Workshop i Me…
03
jul 2020

Uge 28-29-30 rammer ferien Studie 7 - men vi holder åben

Så er ferien over os. Uge 28-29-30 kører vi for nedsat blus, men med uændrede åbningstider.
10
jun 2020

Retningslinjer for træning og ophold i Studie 7-TVF (Corona lovgivning)

Retningslinjer for træning og ophold i Studie 7/ TVF